نمایندگی های جدید

باس داکت (BUSDUCT)

باس داکت از دو کلمه باس و داکت تشکیل شده است . باس همان شینه و لوله مسی و یا آلومینیومی  هادی جریان برق است که وظیفه انتقال برق را برعهده دارد و “داکت” نیز کانال پیش ساخته الکتریکی است که باسهای انرژی درون آن قرار می گیرند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی در صنایع مختلف از جمله نیروگاه ،فولاد ، پتروشیمی ، نظامی و… سعی میشود که از روش های امن تر و اقتصادی تر برای سیستم های الکتریکی مستقر در سایت استفاده شود.

از ویژگی های باس داکت امنیت بالا ، هزینه پایین و سهولت در کاربرد است.

 – تاریخچه تولید باس داکت

باسداکت اولین بار توسط شرکت جنرال موتورز در سال ۱۹۲۰ در ایالت متحده آمریکا تولید شد.در این دوره به دلیل توسعه صنعتی و افزایش کار  تقاضا شرکت جنرال موتورز، این کمپانی با مشکل جدی روبرو شد. حجم بالای تجهیزات برقی که عموما با آمپرهای بالا بود باعث شده بود که جابجایی این تجهیزات با توجه به ازدحام بالای آن بسیار مشکل، هزینه بردار و از نظر ایمنی بسیار خطرناک باشد.به همین دلیل شرکت جنرال الکتریک تصمیم گرفت که اولین باسداکت صنعتی را طراحی و تولید نماید. این شرکت اولین باسداکت با عایق هوا را با بدنه فلزی طراحی نمود به عنوان اولین شرکت  بود که در سیستم انتقال انرژی ار باسداکت استفاده نمود.

با جایگزینی باسداکت با سیستم های کابل پرحجم، این شرکت توانست در سیستم های انتقال برق با ظرفیت بالا، تحولی عظیم در عرصه الکترونیک به پا کند.بعد از شرکت جنرال الکتریک  شرکت های بزرگی همچون زیمنس ،تله مکانیک، نرمابار، سیم الکترو، مولر نیز از این تکنولوژی استفاده کردند.

 – انواع باسداکت

  • باسداکت Non-segregated

در این نوع باسداکت تمام فاز ها در یک محفظه قرار گرفته و هیچ گونه مانعی بین فازها قرار نمی گیرد.این نوع از باسداکت ها بسیار ساده هستند و در سیستم های فشار ضعیف از آن ها استفاده می شود.باسداکت Non-segregated می تواند تا ۶۰۰۰ آمپر جریان را نیز از خود عبور دهد.

Non-segregated1
  • باسداکت Segregated

در این مدل نیز تمامی فازها در یک محفظه قرار دارند اما در بین تمام فاز موانعی قرار خواهد گرفت.این موانع ایجاد یک شیلدینگ مغناطیسی کرده و باسبارها را از یکدیگر به لحاظ مغناطیسی جدا می کند.این نوع از باسداکت ها معمولا می توانند جریان های نامی بالای ۲۰۰۰ آمپر را از خود عبور دهند ودر سیستم های فشار متوسط مورد استفاده هستند.

Segregated
  • باسداک Isolated phase (باس داکت فاز مجزا)

در ژنراتورها تولید برق (نیروگاهی )جریان خروجی بسیار بالا در حد مگاوات است لذا انتقال جریان در سیستم های نیروگاهی با استفاده از باس داکت های Non-segregated و  Segregated امکان پذیر نیست.در این سیستم ها  از باسداکت Isolated phase یا باسداکت فاز مجزا استفاده می شود. و جریان های عظیم را از ژنراتور به ترانسفورماتور انتقال می دهد .

در این باس داکت ها هادی استفاده شده اغلب آلومینیوم است و میدان مغناطیسی ایجاد شده برروی پوسته بر خلاف رسانا است که میدان مغناطیسی خارج از پوسته را به حداقل می رساند و در باعث کاهش نیروی بین هادی در زمان اتصال کوتاه خواهد شد .

 

 - مزایای استفاده از باس داکت

  • ظرفیت عبور جریان بالا
  • ابعاد و وزن پایین تر نسبت به کابل کشی
  • عایق بیشتر نسبت به کابل
  • عمر مفید بالاتر
  • قابلیت ضربه پذیری بالاتر
  • سهولت در طراحی
  • سهولت در راه اندازی
  • قابلیت انشعاب بالا

گروه شرکت های GODREJ

دارای ۱۲۰ سال قدمت در کشور هندوستان می باشد این گروه دارای سالن های تولید به مساحت ۳۲ هکتار و بیش از ۱۲۶ هزار نفر پرسنل می باشد. فروش سالانه گروه GODREJ بیش از ۶ میلیارد دلار بود مرکز اصلی شرکت در شهر بمبئی واقع شده گروه GODREJ در زمینه هایی همچون هوا فضا ،سیستم های تهویه ،موتور ،باس داکت سیستم های الکتریکی یا حرارتی و... فعالیت می نماید .

شرکت GODREJ

BUSDUCT یکی از شرکت های وابسته به گروه صنعتی GODREJمی باشد و بیش از ۲۰ سال در زمینه تولید باس داکت های Non-segregated ، Segregated ، Isolated phase فعالیت می نماید.این شرکت سابقه تولید باس داکت تا ۵۰۰۰۰ آمپر را دارا می باشد و تولید باس داکت های این شرکت ۵۰۰۰۰ آمپر برای محصولات تولیدی خود استاندارد های بین المللی سر لوحه کار خود قرار داده و محصول منطبق به استاندارد های جهانی تولید می نماید. از جمله مشتریان این شرکتSIEMINS, ABB , ALSTOM GE FINCNTIERL  , NTPC,TSU ADANIMEIL, NOKIA , TATA POWER MAN , NISSAN, CIPLA می باشد صادرات این شرکت به بیش از ۵۰ کشور جهان می باشد.

صباکارا نماینده شرکت GODREJ بوده و آمادگی تامین محصول باس داکت های Non-segregated ، Segregated ، Isolated phase شرکت GODREJ را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید