شرکت زیمنس (Siemens Automation)

شرکت زیمنس Siemens Automation

شرکت زیمنس Siemens Automation در ۱۲ اکتبر سال ۱۸۴۷ توسط ارنست زیمنس تأسیس شد. وارنر این شرکت را در آغاز به ‌نام Bauanstalt von Siemens & Halske در کارگاه خود افتتاح نمود. وارنر در سال ۱۸۴۸ نخستین و طولانی‌ ترین خط تلگراف میان برلین تا فرانکفورت را ساخت و در سال ۱۸۵۰ برادر خود ویلیام زیمنس را به نمایندگی زیمنس در لندن گماشت. او پس از افتتاح نمایندگی در انگلستان، آغاز به ساخت و راه‌اندازی خطوط و شبکه های مخابراتی در روسیه مشغول شد. در سال‌های ۱۸۶۷ خط تلگراف میان لندن- کلکته را به پایان رسانید.

شرکت زیمنس Siemens Automation

در مورد شرکت زیمنس بیشتر بدانید

ورنر فون زیمنس در سال ۱۸۶۶ مهم ترین کمک خود را به مهندسی برق انجام داد. بر پایه کار مایکل فرادی، او اصول دینام الکتریکی را کشف و ساخت ماشین دینام را که پایه ژنراتورهای برق مدرن و بزرگ بود، آغاز کرد. بر خلاف دیگر پژوهشگرانی که در همین زمینه مشغول به ‌کار بودند، ورنر فون زیمنس اهمیت اقتصادی اختراع خود را به رسمیت شناخت. و در سال ۱۸۶۷ اختراع را ثبت کرد تا حق مالکیت خود را در اختیار بگیرد.

پس از تقریباً ۱۰ سال توسعه و آزمایش، برای تولید گسترده در سال ۱۸۷۵ آماده شد. گسترش دینام آغاز یک دوره جدید در تاریخ مهندسی برق بود. توانایی تولید و توزیع مقدار بسیاری انرژی الکتریکی با هزینه کم موجب شد تا اقتصاد به شدت رشد یابد. مهندسی با ولتاژ بالا آغاز شد.

نخستین بخش‌های کاربردی، روشنایی الکتریکی و فناوری درایو بود. در ۱ مارس سال ۱۸۷۹، ساختمان زیمنس در شارلوتنبورگ نخستین خانه خصوصی آلمان بود که توسط انرژی الکتریکی روشن می‌شد. چند هفته بعد در نمایشگاه تجاری برلین، زیمنس و هالسکی نخستین راه‌آهن الکتریکی جهان را که توسط یک منبع برق خارجی ساخته شده بود معرفی کردند.

در سال‌های پس از این شرکت رشد و ترقی خود را با ساختن موتورهای برقی و لامپ ادامه داده و در سال ۱۸۹۷ نام شرکت از Bauanstalt von Siemens & Halske به (S&H) تغییر کرد. در سال ۱۹۱۹ شرکت زیمنس با همکاری دو شرکت دیگر به‌طور مشترک شرکت اوسرام OSRAM بنیان نهادند و در سال ۱۹۲۳ شرکت‌های فرعی و زیرمجموعه آن در ژاپن تأسیس گشت.

فعالیت های اصلی زیمنس:

  • صنعت
  • انرژی
  • بهداشت
  • درمان
  • زیرساخت
  • شهرها

زیمنس سازنده برجسته تجهیزات تشخیص پزشکی است و بخش بهداشت پزشکی آن، که حدود ۱۲ درصد از کل فروش آن را تولید می‌کند، پس از بخش اتوماسیون صنعتی، دومین واحد سودآور این شرکت است. شرکت زیمنس یکی از اجزای شاخص بازار سهام یورو استاکس ۵۰ است.

تقریباً ۳۸۵۰۰۰ نفر در سراسر جهان در زیمنس و شرکت‌های تابعه آن اشتغال داشته و بنابر اعلام درآمد خود، درآمد جهانی حدود ۸۷ میلیارد یورو را در سال ۲۰۱۹ گزارش کرده‌اند.

خانه » زیمنس (Siemens)

نمایش 1–12 از 58 نتیجه